Økonomisk oppgjør etter skilsmisse og samlivsbrudd

Kontakt oss
Foto: Vidar Lysvold

Samboere og ektefeller må på visse sentrale felt forholde seg til ulike regelverk. Særlig gjelder dette reglene om deling av formue når samlivet eller ekteskapet opphører ved død eller skilsmisse.

For samboere betyr det at man i større grad enn ektefeller bør regulere ved avtale hvordan den økonomiske ordningen skal være. Men også ektefeller bør ta en gjennomgang av de samme spørsmålene, særlig om en eller begge har barn fra tidligere forhold. For de som er eldre, oppstår også spørsmål om hva som skjer dersom en av partene blir demente eller ellers får så svekket helse at denne ikke kan ivareta seg selv fullt ut.

Det finnes selvsagt maler på internett som er mulig å bruke, men en advokat kan ved råd og veiledning se til at avtalen skreddersys så langt som mulig. Advokatkontoret 101 bistår derfor jevnlig med å opprette samboerkontrakter, ektepakter, gavebrev, fremtidsfullmakter og lignende.

Advokatkontoret 101 yter ofte bistand i saker om deling av partenes økonomiske formue etter samlivsbrudd eller skilsmisse. Siktemålet er alltid å raskt få god og dyptgående oversikt over de ulike problemstillingene som reiser seg, for derigjennom få på plass et mest mulig rettferdig økonomisk oppgjør.

Har du spørsmål om samboerkontrakt, ektepakt, fremtidsfullmakt, skilsmisse eller samlivsbrudd? Ta kontakt.

Kontakt oss

Hjelpeartikler

Ingen artikler ble funnet.

Kontakt

Ta kontakt med oss

Ta kontakt med oss i dag om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.